Wat anderen zeggen...

Wat heb ik anderen kunnen bieden als coach en adviseur?

 

Marjolein Gerards, Projectmanager gemeente Amsterdam:

'Annie weet me met haar coaching van mijn hoofd in mijn gevoel te krijgen. Ze kijkt naar mij en voelt goed aan wanneer iets me beweegt. Dan vraagt ze me daar even bij stil te staan. Zonder zweverig te worden en met heel eenvoudige oefeningen laat ze me dingen ervaren in plaats van dat ik weer aan het denken sla. Elke coaching ben ik verwonderd over de nieuwe inzichten die ik heb opgedaan, terwijl ik dacht dat ik het zo langzamerhand allemaal wel doorhad. Het fijne is dat die nieuwe inzichten openingen bieden om te worden wie ik ben.' 

 

Taede Smid, Maatschappelijk werker/praktijkondersteuner:

'Annie heeft een mooie combinatie van gevoel en scherpte, ze ziet goed hoe het in elkaar steekt. Dat is een waardevolle combinatie'

 

Retailmanager:

'Annie is iemand die heel integer is, goed kan luisteren en in staat is een ander zijn/haar denkwijze te reflecteren. Daarnaast gebruikt ze haar humor'

 

Marjolein Verstappen, directeur Achmea Foundation

'Ik ken Annie als deskundig en betrouwbaar beleidsadviseur waar ik een aantal jaren intensief mee heb samengewerkt. Kenmerkend voor haar is dat ze goed kan luisteren, problematiek in de context kan plaatsen, pragmatische oplossingen aandraagt en de organisatie prettig verbindend ondersteunt bij het implementeren ervan."